Over Trigg'r

Trigg’r is een eenmanszaak van Roland Schoenmakers. Dankzij onze samenwerking met een vaste groep professionals combineren wij een persoonlijke benadering met kwaliteit en snelheid in onze dienstverlening.

Diensten

Communicatie is als vakgebied continu in beweging. Het is dan ook niet eenvoudig voor een organisatie de juiste communicatieve keuzes te maken. Hoe presenteer ik mezelf, wat wordt mijn boodschap en bovendien, welke media zet ik daarvoor in? Trigg’r helpt u graag deze keuzes te maken. Als specialist in communicatie en design ontwikkelen wij communicatieconcepten die aansluiten op uw wensen.

Full Service

Trigg’r is het aanspreekpunt voor al uw communicatievragen. En antwoorden formuleren wij in begrijpelijke taal, dus geen technische abracadabra over bits en bytes. U wilt iets en wij werken dit uit. Van ideevorming tot productie, Trigg’r biedt 'full-service' dienstverlening om tot het beste eindresultaat te komen.

Ondersteuning

Als ook het productieproces is voltooid, houdt het contact wat ons betreft niet op. Trigg’r blijft betrokken bij haar producten en klanten. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of nieuwe wensen. En wanneer wij zelf de benodigde kennis van zaken niet in huis hebben, zoeken we direct de geschikte partner voor u. Omdat we staan voor langdurige samenwerking, maken we gebruik van een vaste groep professionals die graag voor u klaar staan.