Webdesign

Trigg’r produceert websites met de laatste technieken, in basis: HTML5-XHTML, Javascript (jQuery), CSS 2-3, PHP en SQL. Wij leveren de websites bijna alleen nog met een TYPO3 Content Management Systems (CMS), zodat u zelf de inhoud van uw site kunt bewerken.

De aanvankelijke hype rondom het “nieuwe” medium internet lijkt voorbij. De vraag is dan ook niet langer of u een website heeft, maar wat die website doet voor u. U wilt graag iets en iemand bereiken met uw website. Trigg'r helpt u uw doelstelling te verwezenlijken en uw doelgroep optimaal te bedienen met een gebruiksvriendelijke en klantgerichte website die bovendien goed vindbaar is op het internet met de juiste zoekmachine optimalisatie (SEO).

Moderne technieken en responsive design

Het internet is volop in beweging, vooral sinds begin 2012 meer op internet wordt gesurft middels een 'mobiele-device' dan achter de desktop computer. Samen met de komst van hoog-resolutie displays zorgt dit weer voor een andere aanpak voor de productie van websites en web-apps.

Mede door het vele gebruik van devices is het tegenwoordig noodzaak om de webisite goed toegankelijk te maken voor 'devices'. Dit doen wij met zogenaamde 'media-queries'. Hiermee gebruiken we 1 template design die zich aanpast aan de resolutie van het scherm. Hiermee hoeft de site maar 1 keer te worden gemaakt en is deze ook op kleine schermen perfect te gebruiken. Kijk voor meer informatie over 'responsive-design' op deze pagina.

TYPO3

Trigg'r maakt gebruik van het TYPO3 Open Source CMS pakket, waarbij we ook aangesloten zijn. Een gratis, hoogwaardig systeem met wereldwijde ondersteuning, door-ontwikkeling en onderhoud. Eenvoudig in gebruik voor de eindgebruiker en veel mogelijkheden tot uitbreiding. Vanwege de Open Source Licence zit u niet vast aan 1 aanbieder en kan er eenvoudig maatwerk aan worden toegevoegd. Kijk hier voor meer informatie over TYPO3.