Grafisch ontwerp

Als concept en design zijn afgerond, kan de drager van de uiting(en) in productie worden genomen. Afhankelijk van uw wensen, is de keuze voor één of meerdere communicatie-instrumenten bepaald. En ieder medium stelt zijn eigen eisen aan het productieproces.

Trigg'r verzorgt grafisch design in de breedste zin van het woord. Voor al uw grafische wensen kunt u bij ons terecht. Of het nu een nieuwe huisstijl betreft of printmedia als websites, brochures en leaflets. Maar ook ontwerpen voor beursmateriaal, relatiegeschenken, belettering en combinaties van print- en multimediaproducten behoren tot onze mogelijkheden.

Corporate identity, logo en huisstijl

Als eerste uiting wordt meestal de product- of corporate identiteit gemaakt. Het logo met de huisstijl, welke de eerste basis vormen van de identiteit. Het logo moet samen met een eventuele payoff meteen duidelijkheid verschaffen over het merk of het product. Dit is de zogenaamde eerste kennismaking, die ook voor uw bedrijf of product niet anders is dan bij uzelf... Firts impression counts...!

Brochures en leaflets

Een van de volgende vertaalslagen kan worden gemaakt naar een brochure, leaflet of productfolder. Hier kunnen diverse elementen worden toegevoegd om de juiste sfeer te verkrijgen. 

Stationaries & promotional

Redelijk wat bedrijven maken nog steeds veel gebruik van diverse artikelen waarmee men promoot, zoals relatiegeschenken en beursartikelen. Vanuit de huisstijl is het meestal eenvoudig een vertaling te maken naar deze onderdelen.

Website

De website is heden ten dage het eerste communicatiemiddel waar men aan denkt. Snel opgezet, eenvoudig in gebruik, flexibel en beheersbaar. Kijk voor meer informatie over hoe wij uw webdesign toepassen op de volgende pagina.