Concept & Advies

De uitdaging van meedenk met de klant en bedenken van concepten vanuit het oogpunt van de consument. Je eigen telkens weer verdiepen in de materie, producten en diensten die worden aangeboden. Advies geven en oplossingen bedenken binnen de spelregels van de techniek en markt...

lees meer ...
iconIdentiteiten

Hoe presenteert je bedrijf of product...? Spreek je de juiste doelgroep aan en raak je de juiste snaar bij de klant, kortom komt jouw identiteit overeen met de uitstraling. Wij kijken om jouw heen wie je wilt aanspreken, dat is ons doel. Kijk je mee...!

lees meer ...
iconGrafisch ontwerp

Goed doordachte grafische ontwerpen maken ons gelukkig. Vandaar dat we hoog inzetten op het ontwerp van de uitingen met brochure, leaflets of posters. Onze ontwerpers verdiepen zich in de klant en doelgroep en 'toveren' strakke ontwerpen, toegespitst op de actie of campagne. We gaan alleen voor het beste resultaat...

lees meer ...
iconWebdesign

De vertaling van het grafisch ontwerp naar een interactief ontwerp wordt onderschat. In ons webdesign worden de mogelijkheden van interactie telkens weer beproeft en naar de laatste standaarden verwerkt. In korte tijd is steeds meer mogelijk en dit gebruiken wij telkens weer in onze designs.

lees meer ...
iconMobiel design

Mobiele websites en Apps vragen om een unieke benadering. Trigg'r bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt specifieke toepassingen voor smartphones en tablets. Daarbij horen ook efficiënte koppelingen met bestaande platformen, met zo breed mogelijk functie en inzet.

lees meer ...
iconTypo3 CMS

TYPO3 CMS is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem dat zichzelf heeft bewezen. Open source, geheel modulair met standaard al veel basisfunctionaliteit en gescheiden content, opmaak en scripting. TYPO3 wordt toegespitst op jouw werkwijze en wensen, niet andersom!

lees meer ...
iconSEO & Marketing

SEO en SEA marketing en search engine optimalisatie ofwel zoekwoorden optimalisatie om de website naar een goede positie in de zoekmachines te leiden. Wij maken de site klaar met de laatste technieken, de eerst stap is analyseren, keuzes maken en het CMS systeem vullen...

lees meer ...
iconService

One-Stop-Shopping is de troef en staan we voor. We weten wat we goed kunnen en anders wie we nodig hebben. Zo komen we steeds tot de beste oplossing en professioneel resultaat. Doe je mee...!

lees meer ...